Om oss

Vi har en över 25-årig bakgrund inom produktutveckling, och den erfarenheten har gett oss värdefulla insikter om hur man bäst tar fram högkvalitativa produkter. En av de viktigaste lärdomarna är att när man strävar efter att skapa en produkt, är det klokt att vända sig direkt till experterna och de som är mest kompetenta när det gäller tillverkning.

 

När vi utvecklade Aramics Y1, undvek vi att gå igenom hundratals olika racketmodeller eller fördjupa oss i detaljerade studier av materialkombinationer och ytbehandlingar för att hitta den optimala balansen. Istället tog vi direkt kontakt med några av världens främsta tillverkare av padelracket. Dessa tillverkare specialiserar sig på att handtillverka högkvalitativa padelrackets och har en välkänd historia av att förse några av världens bästa WPT padelspelare med sina produkter.

 

Vi bad dessa specialister att tillverka två olika racketmodeller åt oss, en rund och en droppformad. Därefter delade vi ut dessa racket till ett brett spektrum av spelare, från amatörer till toppspelare, och bad dem att testa och utvärdera racketens prestanda. Efter att ha genomfört 400 matcher hade vi en tydlig vinnare, och det är just den racketen som vi stolt säljer idag.

Roro Yakoub, grundare av Aramics AB.