Beställningar och leverans

KAN JAG MAKULERA MIN ORDER?

Direkt efter att du har genomfört din order kan du skicka in en förfrågan till oss via vårt formulär om det är möjligt för oss att stoppa din order. Vi kan inte garantera att det går att stoppa din order om den redan hunnits packats och skickats.

NÄR FÅR JAG MIN BESTÄLLNING?

Vi erbjuder vanligtvis en leveranstid på 2-4 arbetsdagar inom Sverige. Vid hårt belastade perioder som realisation, högtider och Black week är vi tacksamma över ditt tålamod och förståelse för att leveranstiden kan vara något längre.

JAG HAR FÅTT FEL VARA ELLER EN VARA SAKNAS, VAD GÖR JAG?
Saknar du en produkt eller har fått fel vara i din order, vänliga kontakta oss via vårt formulär så hjälper vi dig vidare.

FRAKTAVGIFT
Hos oss får du alltid fri frakt när du handlar för över 399 SEK inom Sverige. Vi skickar ditt paket med PostNord. Vid beställningar under 399 SEK tillkommer en fraktavgift på 49 SEK.

VARIFRÅN SKICKAS PRODUKTERNA?
Alla beställningar skickas från vårt lager i Sverige, endast till länder inom EU.

GENOMFÖRDES MIN BESTÄLLNING? / VARFÖR HAR JAG INTE FÅTT NÅGON BESTÄLLNINGSBEKFRÄFTELSE VIA E-POST?
När en beställning har lagts, kontrollerats och godkänts kommer du att få en automatisk beställningsbekräftelse via e-post. Om du inte har fått en beställningsbekräftelse till din e-post, rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan undersöka detta. Det kan vara så att din beställning misslyckades, eller att e-postadressen du angav är felaktig.